Talpbetét cukorbetegeknek

12.740 Ft (Az ár tartalmazza az ÁFA-t)

INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN!

A legfontosabb segédeszköz a lába egészsége védelmében. Könnyű alkalmazhatóság. Egyszerű viselet a kényelmes járás öröme érdekében. Érdemes használatát összekötni szorításmentes gyógyzoknival.

A talpbetét megfelel a 47/1999/X.6. Eüm rendelet előírásainak. EEKH reg.szám: HU CA 01/28795/2013

Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

Egyszerű használat

Mit tanácsol az orvos?

Cukorbetegség esetén gyakran előfordul ún. neuropátia, ami egy tünetegyüttes és ilyenkor elsősorban a kis erek károsodnak, ami fájdalomérzés kiesést is okozhat. Ilyenkor fennállhat a veszély, hogy egy normál betét bőrkeményedést okozna a talpon, akkor későn venné észre a beteg, amikor már kisebesedik, legrosszabb esetben fekély alakulhatna ki. Ezért a speciálisan cukorbetegek részére készülő talpbetéteink az egyéb betétektől eltérően nem rendelkeznek egyedi modulrendszerrel, ezzel is csökkentve a koncentrált nyomáspontok kialakulásának lehetőségét!

Cukorbetegeknek készített talpbetéteink három különböző rétegből épülnek fel amely közül a középső réteg egy poron medical technológiás réteg, ami széles körben elterjedt a sport talpbetétek körében, mert rendkívül jó rezgéscsillapítási képességekkel rendelkezik, ezzel is szolgálva a viselője kényelmét.

FONTOS! A talpbetét felépítéséből adódóan kb. 7 mm vastag! Természetesen súlyunknál fogva összenyomódik és nagyon kényelmes alátámasztást ad a lábnak, de cipőválasztásnál ezt mindenképpen vegye figyelembe. Célszerű betétezhető cipőt választani, amiből kivehető a gyári betét és ennek helyére helyezze be a cukorbetegek részére készített betétet. Kerülje el, hogy a betéthasználat során szűkké váljon cipője! Ebben az esetben váltson kényelmesebb, nagyobb belterű cipőre! Fontos, hogy kényelmes legyen ne csúszkáljon benne a láb és ne is legyen szoros!

Viselje egészséggel!
A kényelmes járás öröme a cukorbetegeknek is jár!

További információk

Méret

35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50

Leggyakrabban vásárolt termékek

Köszönjük, hogy ön is igénybevette a cukorbetegláb.hu szolgáltatását!

A kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Az oldalon található információk kizárólag az általános tájékoztatásra szolgálnak, semmilyen módon nem helyettesítik az orvosi konzultációt, vizsgálatokat és az orvosi diagnózis felállítását. Az oldal tartalma önmagában nem használható fel betegség megállapítására és a kezelés megkezdésére. További felvilágosításért kérjük forduljon egészségügyi szakemberhez.

Pin It on Pinterest