Ez velem nem fordulhat elő ….. soha!

„Hallottam én is, hogy ő így járt! Borzasztó! Sajnos vannak ilyenek, ezt tudjuk mindannyian. Még jó, hogy velünk ez nem történhet meg…. Ó csak egészség legyen!”

Bizonyára Önnek is ismerősek ezek a mondatok, amikor valami rossz hírt hallunk. Szomorkodunk, kicsit megborzongunk és titkon azt reméljük, hogy ez velünk, a családunkkal nem fog megtörténni. Mi mások vagyunk. Mi szerencsésebbek vagyunk.
Ránk vigyáz a Jó Isten.

Mi is így gondolkodtunk azután Apának levágták a lábát Kazincbarcikán. Nehéz volt elfogadni. A cukorbetegség szövődményeként egy nem gyógyuló műtéti seb volt az oka.

Ekkor már megvolt a Talpcentrum, ahol öt év alatt több mint tízezer embernek készítettünk egyedi talpbetétet, de csak néhány tíz, cukorbetegek részére gyártott speciális talpbetét volt közte. Miért? Miért ilyen keveset, amikor annyi ember érintett ebben a betegségben és évente közel 4000 ember veszíti el végtagját a szövődmények miatt Magyarországon?

Talán az információ hiánya lehet a probléma. Az viszont segítette a munkánkat a Talpcentrumban, hogy a számtalan speciális egyedi betét közül a cukorbetegnek készített betéthez nem szükséges a számítógépes
mintavétel. Így viszont lehetővé válik, hogy az érintettek számára ezeket a betéteket akár online megrendelés útján eljuttassuk az országba bárhová!

Válassza bizalommal, próbálja ki, szeresse meg és tartozzon azok közé, akik
tudatosan odafigyelve, fegyelmezetten kezelik állapotukat és mindent megtesznek egészségük megőrzéséért.

Hálásan köszönjük, hogy ellátogatott oldalunkra.

Kívánok a legnagyobb tisztelettel, jó egészséget.

Juhász Péter
Talpcentrum

Pin It on Pinterest