Talán ez már túl személyes és nem illik egy blogbejegyzésbe…?

Amikor szüleimnél diagnosztizálták a cukorbetegséget én éppen el voltam foglalva a saját dolgaimmal. Ó, sokaknak van ez a betegség nem kell ezt annyira dramatizálni gondoltam… kissé tudatlanul és Önzően.

Azután Apának levágták a bal lábát….

Ekkor már egy ideje működött a Talpcentrum. Számítógépes talpvizsgálat
alapján készítettünk teljesen egyedi betéteket utcai cipőbe, munkavédelmi cipőbe, túracipőbe, sportolóknak, betétezhető papucsokba. Néhány év alatt több mint tízezer embernek segítettünk. Csak valahogy a cukorbetegek szorultak a perifériára.

Ma már nincs így a számtalan kínálatba bekerült egy speciálisan cukorbetegek részére készített talpbetét. A betét kialakításánál fő szempont a szövődmények kialakulásának megelőzése, illetve elkerülése volt. A legfelső réteg egy szagelnyelő réteg, valamint ez meggátolja azt, hogy a talp bőre csúszkáljon. Ez alatt egy porn réteg található, ami az egyenletes nyomáselosztást biztosítja. A sarokrész pedig egy stabilizáló réteget kapott, hogy csökkentse a láb pronáló vagy szupináló hajlamát.

A talpbetét megfelel a 47/1999/X.6 Eüm. rendelet előírásainak. EEKH regisztrációs szám: HU CA 01/28795/3013

Az összes többi betétünk elkészítéséhez elengedhetetlen a vendég számítógépes vizsgálata. Ez alól csak a cukorbetegeknek készített talpbetét képez kivételt. Így viszont sokkal nagyobb körhöz tudjuk eljuttatni online felülettel.

Válassza bizalommal, próbálja ki, szeresse meg és ne gyarapítsa annak
évente közel 4000 embernek a táborát, akik elvesztik valamelyik végtagjukat.

Hálásan köszönjük, hogy ellátogatott oldalunkra.

Kívánok a legnagyobb tisztelettel, jó egészséget.

Juhász Péter
Talpcentrum

Pin It on Pinterest